На Волині прижилися фазани
Волинь

На Волині прижилися фазани

12 квітня 2018, 13:45
0
0
Сподобалось?
0

Головний мисливствознавець ДП «Горохівське ЛМГ»  Григорій Биховець знову  привіз із Іллінецького державного фазанарію, що  у Вінницькій області, 60 дорослих птахів. Це стало подією в Горохівському лісництві. Фазанів обережно діставали з ящиків і випусками  у нові домівки, -інформує прес-служба ВОУЛМГ.

 Збагачувати місцеву фауну фазанами колектив ДП «Горохівське ЛМГ» розпочав позаторік, коли було придбано 80 чотиримісячних фазанів. Фазан звичайний – красивий птах підродини Фазанових ряду куроподібних із яскравим різнокольоровим пір’ям – золотавим, темно-зеленим,  помаранчевим, фіолетовим. Він вважається південним, мешкає в Азії до Китаю, корейського півострова та Японських островів. На північ розповсюджений до дельти Волги, водиться в Грузії, Азербайджані, Вірменії, на Північному Кавказі.

Фазанів успішно розводять також у Європі та Північній Америці.  На території України вони поширені у південних та південно-східних районах, а також на Закарпатській рівнині та в окремих районах Волині. Тепер до цих адрес активно приєднується Горохівщина. Тепер залишається сподіватися, що цей район стане для фазанів новою комфортною для проживання домівкою.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися