Суд випустив з-за грат луцького авторитета «Алєню»
Волинь

Суд випустив з-за грат луцького авторитета «Алєню»

19 квітня 2018, 09:06
1
0
Сподобалось?
0

Вчора Апеляційний суд Волинської області розглянув скаргу захисників луцького кримінального авторитета-положенця Олега Кравчука «Алєні» щодо його незаконного арешту у зв’язку зі справою про викрадення, катування і вимагання цінностей у двох лучан Андрія Киричука та Олександра Ровенського.

На початку квітня «Алєню» затримали за підозрою в організації цього злочину. Луцький міськрайонний суд обрав для нього запобіжний захід – тримання під вартою.

Натомість під час розгляду апеляційної скарги обоє потерпілих заявили, що не знають Олега Кравчука і ніколи його не бачили. Також вони заперечили причетність до злочину ймовірно пов’язаних із ним осіб, які знаходяться у розшуку. І Киричук, і Ровенський додали, що перші свідчення правоохоронцям давали у поганому фізичному та психологічному стані.

«Коли мене допитували, то я перебував у жахливому стані, в Заборолі мені завдавали багато ударів по голові, тому я не зовсім пам’ятаю, про що говорив», – цитують слова Андрія Киричука «Волинські новини».

Зрештою, суд підтримав апеляцію сторони підозрюваного частково. Олега Кравчука прямо у залі суду звільнили з-під варти. Запобіжний захід йому змінили на цілодобовий домашній арешт.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися