25 боєприпасів часів минулих воєн знешкодили волинські піротехніки
Волинь

25 боєприпасів часів минулих воєн знешкодили волинські піротехніки

19 квітня 2018, 10:40
0
0
Сподобалось?
0

Піротехніки ДСНС знешкодили 20 боєприпасів, виявлених у Локачинському районі. Зокрема, група працювала поблизу села Затурці. Там, у полі за 20 метрів від дороги, місцеві жителі натрапили на підозрілі ржаві предмети. Під час  обстеження території піротехніки вилучили 2 артилерійські снаряди калібру 152 мм та 3 артснаряди калібру 76 міліметрів, а також мінометну міну Ліхоніна калібру 47 мм. Усі знахідки знешкоджено у встановленому порядку, -повідомляє прес-служба ДНСН в області.

У полі поблизу ґрунтової дороги біля села Маньків співробітники ДСНС вилучили, транспортували до спеціального майданчика та знешкодили  ще 9 боєприпасів: по  3 артилерійських снаряди калібру 238 мм, 152 мм  та 76 міліметрів. У лісовому масиві поблизу села Мовчанів піротехніки  розмінували  5 артилерійських снарядів калібру 45 мм.

У Володимир-Волинському районі  на присадибній ділянці у селі Сусваль  вилучили та знешкодили артилерійський снаряд калібру 122 мм, а у місті Володимирі-Волинському – 3 гранати Ф-1 та гранату РКГ-3. Загалом упродовж двох діб піротехніки ліквідували 25 застарілих боєприпасів часів минулих воєн.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися