Небезпека для довкілля: мертві тварини у закинутому колодязі Милуш
Волинь

Небезпека для довкілля: мертві тварини у закинутому колодязі Милуш

19 квітня 2018, 11:55
1
0
Сподобалось?
0

Учора (18 квітня) посеред дня водій одного із комунальних підприємств обласного центру  викинув у закинутий колодязь у селі Милуші Луцького району тушки мертвих тварин, чим створив небезпеку для довкілля.  Поліцейські кваліфікували дії водія за ознаками злочину про довкілля, передбаченого ч. 1  ст. 239 Кримінального кодексу України, -повідомляє прес-служба поліції Волині.     

До поліції надійшла заява від мешканки району про те, що в селі Милуші невідомий чоловік викинув у закинутий колодязь тушки мертвих тварин. На  місце події виїхали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Луцького відділення поліції. Правоохоронці з’ясували, що 59-річний водій одного із комунальних підприємств Луцька викинув тушки мертвих тварин у закинутий колодязь в селі Милуші. Своїми діями чоловік  створив небезпеку для довкілля.    

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 239   (забруднення або псування земель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 3,4 тис. грн., або позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до трьох років. Триває досудове розслідування, під час якого будуть з’ясовані усі обставини  злочину.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • Василь
    Василь

    Завжди вважав, що таких дебілів мами народжували стоячи. І тут напрошується логічне питання чого ж ти скотино при народженні собі в'язи не скрутило.

    19 квітня 2018, 13:01
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися