На  300 тисяч гривень  вилучено фальсифікату волинською податковою міліцією
Волинь

На 300 тисяч гривень вилучено фальсифікату волинською податковою міліцією

25 квітня 2018, 18:35
0
0
Сподобалось?
0

Правоохоронці у  Ковелі, поблизу Брестського ринку, виявили транспортний засіб, з якого місцевий «бізнесмен» намагався незаконно реалізувати значну партію тютюнових виробів марки «Marvel», виробництва Республіки Білорусь. Весь товар, а це  цигарки без марок акцизного податку встановленого зразка, оперативними співробітниками вилучено, -повідомляє прес-служба ГУ ДФС в області.

спільно з прикордонниками провели ряд заходів на території м. Ковель та Ратнівського району з метою вивільнення ринку від фальсифікату. п

Працівники податкової міліції Волині  у житлових та складських приміщеннях жителів сіл Ратнівського району провели санкціоновані обшуки, за результатами яких встановлено місця накопичення незаконного підакцизу. Як результат, з незаконного обігу вилучено тютюнові вироби та елітний алкоголь, зокрема, вартісне віскі та шампанське. За  попередньою оцінкою правоохоронців у  рамках операцій «Акциз – 2018» та «Рубіж – 2018» у Ковелі та Ратнівському районі  вилученого майна майже на 300 тисяч гривень.

Наразі вирішується питання про статус вилучених товарно-матеріальних цінностей , а також проводиться весь комплекс заходів з метою встановлення осіб, причетних до такої незаконної діяльності.

ГУ ДФС у Волинській області звертається до усіх небайдужих громадян з проханням негайно повідомляти про виявлені факти незаконного виготовлення чи реалізації підакцизних товарів на номерами: (0332) 777-102, (0332)777-197, (0332)-777-139, 066-211-02-02.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися