Луцьк запрошує на «Князівський банкет»
Волинь

Луцьк запрошує на «Князівський банкет»

29 квітня 2018, 14:50
0
0
Сподобалось?
0

Вже втретє обласний центр Волині запрошує лучан і гостей міста на фестиваль " Князівський банкет». Він буде черговим етапом підготовки до масштабного (тижневого) святкування 590-ї річниці З’їзд європейських монархів у 2019 році, -повідомляє прес-служба міської ради.

Цей захід переносить нас в історичну епоху Середньовіччя Древнього Лучеська. Стержневою ідеєю і основоположною подією фестивалю є З’їзд європейських монархів 1429 року, коли до Луцька для дипломатичних переговорів прибули королі, монархи, імператори та інші поважні гості з усієї Європи. Після проведення цього заходу наше місто було нанесене на усі європейські карти. У княжому палаці  на території Луцького замку для гостей влаштовували  банкети, тому цей  момент і використали організатори  фестивалю управління  туризму та промоції  міської ради. Фестиваль   вже кілька років відкриває  у Луцьку туристичний сезон.

Початок урочистої ходи —9 червня о 15.00 з Театрального майдану. Далі фестиваль триватиме на Замковій площі. Вхід вільний.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися