Вчитель фізики з Локач-переможець Всеукраїнського конкурсу
Волинь

Вчитель фізики з Локач-переможець Всеукраїнського конкурсу

30 квітня 2018, 22:15
0
0
Сподобалось?
0

Вчитель Локачинської  загальноосвітньої  школи І–ІІІ ступенів – гімназії Віктор Никитюк переміг у Всеукраїнському конкурсі  педагогів у номінації «фізика», -пише «День».

Віктор Никитюк  закінчував Локачинську гімназію і працює у ній вже 11 років, шість із яких він – заступник директора з навчально-виховної роботи. Директор опорного навчального закладу «Навчально-виховного комплексу «Локачинська загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів – гімназія» Оксана Сахарчук каже,  що перемога їхнього   педагога у такому престижному конкурсі є  великою радістю:  «Волинь вперше здобула переможця  у номінації «Фізика», і це саме наш вчитель».

Учні 11  класу  локачинської гімназії навіть підготували відеозвернення до учнів  класу івано-франківської школи, в якій їхній вчитель мав давати відкритий урок. Тема його була про електроліз, явища  електролізу, і вихованці Никитюка навели багато прикладів застосування електролізу у різних галузях життя. Таким чином, маленькі,  як кажуть, Локачі прославили  всю Волинь, довели, що розвиток, підтримка талантів не залежать від географічного чинника.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися