Педагоги України і Білорусі знайомилися із позашкіллям Волині
Волинь

Педагоги України і Білорусі знайомилися із позашкіллям Волині

18 травня 2018, 16:10
0
1
Сподобалось?
1

Впродовж трьох днів на Волині тривало  святкування 100-річчя позашкільної освіти в Україні, участь у якому взяли понад дві тисячі дітей, педагогів зі всієї України та  Білорусі, -інформує прес-служба ОДА. 

З   досягненнями волинських дітей учасники фестивалю ознайомилися під час огляду експозони «Позашкілля Волині. Формула успіху», його  презентували обласні позашкільні заклади – Центр туризму, спорту та екскурсій, державний Центр естетичного виховання, Еколого-натуралістичний центр, Центр науково-технічної творчості та Мала академія наук.

У центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки учасники фестивалю та лучани здійснили подорож «містечками» волинського позашкілля: «Містечко майстрів» Центру естетичного виховання, «Туристське містечко» Центру туризму, спорту та екскурсій, «Містечко природи» Еколого-натуралістичного центру, «Містечко науки» Малої академії наук та «Містечко техніки» Центру науково-технічної творчості. Учасники фестивалю ознайомилися з найвизначнішими історико-культурними пам’ятками міста – Луцьким замком та унікальним музеєм Волинської ікони.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися