Ігор Палиця закликав силовиків розібратися зі львівським підприємцем, який скупив 30 гектаріва землі ветеранів АТО
Волинь

Ігор Палиця закликав силовиків розібратися зі львівським підприємцем, який скупив 30 гектаріва землі ветеранів АТО

31 травня 2018, 13:09
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні Волинська обласна рада розглянула і затвердила надзвичайно важливу регіональну програму розвитку міжнародного та транскордонного співробітництва на 2018-2020 роки.  Вона передбачає залучення фінансування від Єврокомісії та грантових коштів на важливі інфраструктурні проекти та підвищення туристичного потенціалу Волині. Зокрема мова йде про каналізування населених пунктів навколо Світязя, відновлення вежі Чарторийських у Луцьку, ремонт під’їзних шляхів до історико-культурних об’єктів та інше. Також програма передбачає виділення щороку по 400 тисяч гривень на рекламу потенціалу Волинської області для залучення потенційних інвесторів та туристів.

Водночас під час обговорення питання голова Волинської обласної ради Ігор Палиця зауважив, що чесному розвитку туризму на тому ж Світязі заважають земельні схеми. Павло Келбасович, директор землевпорядної фірми «Земресурс», став власником 30 гектарів землі  у Світязькій, Пульмівській, Піщанській сільських та Шацькій селищних радах. Такий земельний актив підприємець зі Львівщини отримав скупивши земельні наділи виділені для ведення індивідуального сільського господарства учасникам АТО.

«Наївно думати, що цей львів’янин перезнайомився з усіма атошниками і скупив у них землю. Тут була задіяна попереднього підготовлена схема, до якої причетні керівники ГУ Держгеокадастру в області, голова райдержадміністрації», - зазначив Ігор Палиця.

Він звернуся до керівників обласної прокуратури та СБУ аби вони втрутилися у ситуацію.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися