Майстрів пера та слова привітали з професійним святом
Волинь

Майстрів пера та слова привітали з професійним святом

6 червня 2018, 08:59
0
0
Сподобалось?
0

Вчора у стінах конференц-залу редакції газети «Волинь нова» відбувся урочистий захід з нагоди Дня журналіста. Це стало вже 59-м відзначенням професійного свята, організованим обласною організацією Національної спілки журналістів України. Зокрема, тут зібрались представники регіональної преси, ЗМІ та члени спілки. Про це інформує відділ інформаційної роботи міської ради.

Щоб привітати майстрів пера та слова, на урочистості також завітали голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко, перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик та директор департаменту фінансів та бюджету міської ради Лілія Єлова.

Під час вітального слова Олександр Савченко розповів, що професія журналіста, на його думку, це дар Божий, адже журналісти – це ті, хто шукають, здобувають та аналізують інформацію, котра цікавить суспільство, державу.

«Важливо, щоб ви розуміли, наскільки доля суспільства залежить від вас та ваших колег», - додав він.

Від імені виконувача повноважень міського голови та депутатів Луцької міської ради присутніх привітала Лілія Єлова та висловила свою щиру вдячність журналістам. Вона побажала, щоб кожне слово було переконливим: «Ваша праця дуже відповідальна і, в багатьох випадках, вимагає неабиякої сміливості у наш час. Усі ви творите історію сьогодення, і через багато років наші нащадки вивчатимуть цю історію не лише із підручників, а й із архівних джерел та телепередач».

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток інформаційного простору міста, висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету та посадових осіб місцевого самоврядування, а також з нагоди професійного свята – Дня журналіста Почесною грамотою міського голови нагороджено Володимира Приходька – журналіста “Волинської газети”.

Подяку міського голови оголошено народній артистці України Людмилі Приходько, керівнику служби громадського розповсюдження преси Василю Феленчаку та заслуженому журналісту України Юрію Яцюку.

   

 

  

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися