Плата за землю - у розвиток волинських громад
Волинь

Плата за землю - у розвиток волинських громад

7 червня 2018, 13:25
0
0
Сподобалось?
0

Місцеві громади Волині за 5 місяців нинішнього року  отримали понад  125 мільйонів гривень плати за землю. Це на  9 відсотків більше, ніж торік, -інформує прес-служба ГУ ДФС Волині.

Щоб громади отримували належний фінансовий ресурс від оподаткування землі, органам місцевої влади варто володіти повною інформацією про суб’єкти господарювання, які використовують цей природний ресурс з комерційною метою. Якщо на території громади є представники  бізнесу, які не оформили правовстановлюючі документів на землю, в інтересах громади переконати їх впорядкувати земельні відносини, - наголошують в ГУ ДФС у Волинській області.

«Просимо голів територіальних громад детально проаналізувати ситуацію та, плануючи бюджети вже на 2019 рік, врахувати реальну цінність земельних угідь», - зазначає в.о. начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Посадовець підкреслив, що рішення місцевих рад, які визначатимуть ставки плати за землю на 2019 рік, повинні бути ухвалені до 1 липня року, що передує новому бюджетному.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися