У 14 ОМБ- новий командир
Волинь

У 14 ОМБ- новий командир

8 червня 2018, 14:55
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні (8 червня) представили нового командира 14 окремої механізованої бригади, що дислокується у Володимирі-Волинському. Ним став полковник Сергій Войченко.  Про це повідомляє прес-служба бригади у Фейсбук.

 На плацу 14 бригади  відбулося урочисте шикування особового складу військової частини. Приводів для цієї події було кілька: ритуал прощання з Бойовим Прапором військової частини першого командира бригади полковника Олександра Жакуна і представлення особовому складу нового командира бригади полковника Сергія Войченка. Заступник командувача військами оперативного командування «Захід» полковник Олег Герасимук зачитав накази про нові призначення.
Надзвичайно щемливою була мить, коли полковник Олександр Жакун, ставши за військовою традицією на коліно, прощався з Бойовим Прапором бойової бригади… Це знамено Олександру Миколайовичу урочисто вручили 24 серпня 2015 року в Києві під час відзначення Дня Незалежності України. За традицією полковник Олександр Жакун урочисто передав Бойовий Прапор новому командиру бригади полковнику Сергію Войченку, йдеться у повідомленні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися