Гроші на реконструкцію автодоріг залежать не лише від Волинської митниці
Волинь

Гроші на реконструкцію автодоріг залежать не лише від Волинської митниці

11 червня 2018, 11:30
0
0
Сподобалось?
0

За 4 місяці нинішнього року на реконструкцію автомобільних доріг Волинська митниця спрямувала 46, 9 млн гривень. Торік на ці роботи використано 766,2 млн гривень. Зменшення, за словами начальника Волинської митниці ДФС Віктора Кривіцького, зумовлено невиконанням індикативних показників протягом лютого-квітня 2018 року іншими митницями ДФС, - повідомляє прес-служба ГУ ДФС в області.

Справа в тому, що змінено формулу відрахувань коштів від перевиконання. Зокрема, затверджений новою постановою Порядок передбачає, що коли загальний обсяг митних платежів за звітний місяць менший або дорівнює загальному обсягу показників надходжень, визначених у розписі державного бюджету,  розподіл коштів не здійснюється. Відтак, на сьогодні обсяг коштів, які будуть залучені на реконструкцію доріг Волині, прогнозувати неможливо, оскільки це залежить від усієї системи митниць, а не тільки від Волинської.

За результатами роботи у І кварталі 2018 року Волинською митницею ДФС переказано до Держбюджету 2 мільярди 980 мільйонів гривень. В порівнянні з аналогічним періодом 2017 року надходження податків збільшилися на 772,8 млн грн або на 35%. Водночас Волинській митниці ДФС на 2018 рік доведено індикативні показники доходів в загальній сумі 9 мільярдів 204 мільйони гривень. А це на 61% більше показника 2017 року.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися