«Діти небесного легіону»-привітаймо юну волинянку з  днем народження
Волинь

«Діти небесного легіону»-привітаймо юну волинянку з днем народження

11 червня 2018, 12:40
0
0
Сподобалось?
0

14 червня Вікторія Луцик відзначить свій перший ювілей -5 років. Незалежний волонтерський рух  на Волині «Меценати для солдата» просить привітати дівчинку і . по-можливості, зробити подарунок, -пише керівник проекту Руслан Теліпський у Фейсбук.

 Дівчинка є донькою загиблого на Сході Героя – волинянина Леоніда Луцика, який служив у 80-тій окремій десантно-штурмовій бригаді снайпером. У ніч з 18 на 19 грудня вороги кинули у бліндаж гранату, яку він, миттєво схопивши, викинув  на вулицю, врятувавши від смерті побратимів. Проте, отримав осколкові поранення легень та серця, які виявилися несумісні з життям.

Леоніда нагородили посмертно орденом «За мужність» ІІІ ступеня, орденом «Честь і слава» від громадської організації «Спілка бійців та волонтерів АТО «Сила України» та медаллю патріарха Української православної церкви Філарета «За жертовність та любов України».
Донечка Вікторія, нажаль, батька не пам’ятає. На момент загибелі їй був  рік, вона часто показує на фото з татусем, розповідає про нього. Старший брат Володя часто розповідає сестрі про батька, як вони з їздили у гори, ходили на рибаловлю, і як він гуляв зі своєю донечкою.

Особливих труднощів зі здоров’ям не має, але зараз відвідує логопеда. Із захопленням розповідає, що, дякуючи волонтерам, мала можливість побувати у луцькому зоопарку, та у розважальному дитячому центрі ТРЦ «Порт-Сіті». А ще у неї приємні спогади про подорожі в Карпати.

Зробити сюрприз іменинниці може кожен, привітавши її з Днем народження .  Контактний номер: 0509734484 та 0971868255.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися