Волинян просять сплатити податки на землю і нерухомість до 27 червня
Волинь

Волинян просять сплатити податки на землю і нерухомість до 27 червня

18 червня 2018, 11:33
0
0
Сподобалось?
0

Із 1 липня 2018 року діятимуть нові бюджетні рахунки. Тож громадянам,які отримали від органів ДФС повідомлення про нараховану суму земельного податку, податку на нерухомість і транспортного податку, варто виконати податкові зобов’язання до 27 червня і  врахувати, що у вихідні  28 червня – 1 липня зарахування сплачених сум не здійснюватиметься, -повідомляє прес-служба ГУ ДФС в області.

 «З початку року місцеві громади поповнили бюджети лише майновими податками майже на 150 мільйонів гривень. Це кошти, які забезпечують реальну фінансову самостійність місцевого самоврядування та використовуються винятково на потреби міст, селищ та сіл.», - зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

 «Щоб уникнути бюджетних втрат, помилок при зарахуванні та виникнення податкових боргів, просимо волинян сплатити нараховані суми майнових податків  до 27 червня. У разі переказу  вказаних у податкових повідомленнях сум пізніше, треба обов’язково уточнити нові реквізити бюджетних рахунків», - наголошує Світлана Савчук.

Нагадаємо, що повний перелік бюджетних рахунків розміщено на субсайті територіальних органів ДФС у Волинській області. 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися