У Луцьку зросте вартість проїзду у тролейбусі
Волинь

У Луцьку зросте вартість проїзду у тролейбусі

20 червня 2018, 12:55
0
0
Сподобалось?
0

Із 21 червня тариф на разовий проїзд одного пасажира в міському електротранспорті (тролейбусі) становитиме 3,00 грн. Для учнів закладів загальної середньої освіти,  професійної (професійно-технічної) освіти, студентів вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації – 1,00 грн. Таке рішення прийняли  члени виконавчого комітету  Луцької міської ради, -повідомляє прес-служба міськради.

Генеральний директор КП “Луцьке підприємство електротранспорту” Володимир Пуц розповів, що збільшення цін на електроенергію, воду, матеріали, запасні частини для ремонту та проведення технічного обслуговування рухомого складу вимагає значних коштів, яких підприємство не має. За його словами, усе це змушує підприємство вдатися до непопулярного, але необхідного кроку — перегляду тарифу у сторону збільшення. Нині щодня на маршрутах курсує 42 тролейбуси.

Члени виконкому підтримали рішення про те, що із 21 червня тариф на разовий проїзд одного пасажира в міському електротранспорті (тролейбусі) становитиме 3,00 грн., для  учнів і студентів– 1,00 грн.

Вартість місячного проїзного квитка в міському електротранспорті (тролейбусі) для підприємств, установ, організацій – 180,00 грн; - для населення –160,00 грн; - для учнів  і студентів – 50,00 грн.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися