Луцькі танцюристи здобули перемогу в Польщі
Волинь

Луцькі танцюристи здобули перемогу в Польщі

20 червня 2018, 15:57
0
2
Сподобалось?
2

Нещодавно у курортному містечку Наленчув (Польща) відбувся ХІІ фестиваль танцю «Euro Dance 2018». У ньому взяли участь не лише представники танцювальних колективів Польщі, а й народний художній колектив ансамбль сучасного танцю «Фаворит» Луцької гімназії № 21 імені Михайла Кравчука.

Вже 18 років з любов’ю та творчим натхненням займається з дітьми керівник та балетмейстер Наталія Мікоян, яка щоразу дивує глядачів своїми оригінальними постановками. Учасники «Фаворита» беруть участь у конкурсах та фестивалях різного рівня і виборюють призові місця не лише в Україні, а й за кордоном. І цього разу вихованці Наталії Альбертівни повернулися з Польщі з перемогою та масою позитивних емоцій.

Дуже приємно, що поважне журі відзначило талант і майстерність українських дітей та їх керівника. Як результат отримали два перших місця у категорії «Show dance» діти віком 10-13 років (молодша група ансамблю) та від 14 років (старша група ансамблю). Ці нагороди вкотре довели, що у Луцьку ростуть талановиті діти та високий рівень школи хореографічного мистецтва.

Руслана ТАТАРИН


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися