На Волині  вшанували пам’ять жертв Другої світової війни
Волинь

На Волині вшанували пам’ять жертв Другої світової війни

22 червня 2018, 14:10
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у Луцьку на меморіальному комплексі «Вічна слава» відбулось вшанування пам’яті жертв Другої світової війни в Україні. Дощова погода не завадили ветеранам, представникам органів влади, духовенства та громадськості міста зібратись до пам’ятного знаку «Поранений солдат». Зокрема, на захід завітали голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко, заступник голови обласної ради Роман Карпюк, секретар Луцької міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт та радник міського голови Ігор Поліщук, - інформує відділ інформаційної роботи міської ради

Захід розпочали із панахиди за загиблими. Опісля цього митрополит Луцький і Волинський Михаїл виголосив проповідь, якою закликав не забувати трагедії війни, її уроки та тих, хто брав участь у бойових діях. Також митрополит нагадав, що сьогоднішні події на сході України – це також війна, а тому потребують відповідного ставлення. Проповідь закінчили хвилиною мовчання за жертвами війни.

На завершення відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку «Поранений солдат». І тут, із пошаною до загиблих, прихилили голову усі присутні.

      

      

      


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися