На Волині четвертий  за 9 місяців  начальник «земельного» управління
Волинь

На Волині четвертий за 9 місяців начальник «земельного» управління

23 червня 2018, 15:45
0
0
Сподобалось?
0

Головне управління Держгеокадастру у Волинській області вчергове отримало нового керівника. Іващенко Олесь Володимирович став четвертим начальником за останні 9 місяців після звільнення Василя Василенка.  Поки що він виконувач обов’язків, -повідомляє Перший.

Біографія Олеся Іващенка насичена подіями.  У  1998-2004 роках працював юристом різних кооперативів і товариств. У 2004 році його кар’єра пішла вгору – Олесь Іващенко обійняв посаду старшого державного виконавця відділу державної виконавчої служби Корольовського районного управління юстиції м.Житомира. Дослужився до заступника начальника Житомирського міського управління. У 2007-2008 рр. Олесь Іващенко змінив вектор роботи і пішов працювати  начальником управління землеустрою, використання земель та державної землевпорядної експертизи.  Пізніше отримав посаду начальника Головного управління Держкомзему у Житомирській області. У 2008 році він вже став Першим заступником  Голови Державного комітету України із земельних ресурсів. Фактично, за 4 роки він змінив 3 роботи і 5 посад, отримавши серйозне призначення у Києві.

15 вересня 2010 року Олесь Іващенко був призначений на посаду заступника директора Державного департаменту надлишкового майна та земель Міноборони.

У 2012 році він переходить на посаду директора концерну «Військоторгсервіс».

Але через 2 роки в житті Олеся Іващенка новий поворот – він зайняв посаду заступника директора Департаменту контролю за використанням та охороною земель Державної інспекції сільського господарства України.

Затримався у цій структуні на два роки і в 2016 році Олесь Іващенко пішов працювати начальником відділу у Державній екологічній інспекції України, після чого повернувся у геокадастр. Зокрема, торік він був заступником начальника Головного управління Держгеокадастру у Сумській області, а вже у 2018 році, до призначення на Волинь – встиг попрацювати начальником відділу Управління контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Київській області.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися