У Луцьку обговорили питання вирішення житлових питань переселенців Криму та Донбасу
Волинь

У Луцьку обговорили питання вирішення житлових питань переселенців Криму та Донбасу

26 червня 2018, 16:13
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 26 червня 2018 року,  відбулось засідання круглого столу на тему: «Досвід вирішення житлового питання переселенців в різних регіонах України» із представниками міської влади та громадської організації «Переселенці Криму та Донбасу». Про це інформує відділ інформаційної роботи міської ради.

Під час круглого столу керівник ГО Аза Голощапова повідомила про проблеми, з якими стикаються згадані категорії населення у отриманні житла та наполягали на створенні міської програми допомоги.

«Є досвід різних міст. Зараз у п’яти областях України стартував пілотний проект, в рамках якого відбувається реконструкція недобудов із вбудовано-прибудованими приміщеннями. Тобто, міжнародні донори виділяють кошти, аби побудувати там житло для переселенців», - розповіла Аза Голощапова.

В свою чергу, заступник міського голови Костянтин Петрочук пояснив про ймовірні проблеми, із якими може стикнутися міська влада під час реалізації схожих програм. За його словами, введення схожої програми у Луцьку на разі потребує подальшого обговорення.

«Наше завдання – розібратися, яку саме програму розробити, або ж обрати існуючу», - зазначив він. Окрім того, Костянтин Петрочук зауважив, що одразу ж вирішити цю проблему не вдасться, а тому є потреба у часі на розробку можливих варіантів.

Зрештою, було вирішено до наступного засідання зібрати та підготувати кілька можливих пропозицій вирішення житлових питань переселенців.

  

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися