До уваги мешканців будинків з централізованим опаленням та постачанням гарячої води!
Волинь

До уваги мешканців будинків з централізованим опаленням та постачанням гарячої води!

27 червня 2018, 11:21
0
0
Сподобалось?
0

Адміністрація ДКП «Луцьктепло» нагадує, що 02.08.2017 набрав чинності Закон України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання».

Згідно із статтею 7 цього Закону «Зняття показань вузлів розподільного обліку (вузлів обліку, що забезпечують індивідуальний облік споживання відповідної комунальної послуги в будівлях, де налічуються два та більше споживачів), а також приладів - розподілювачів теплової енергії здійснюється споживачами, якщо інше не передбачено договором. Споживач щомісяця передає показання вузлів розподільного обліку/приладів - розподілювачів теплової енергії виконавцю відповідних комунальних послуг або визначеній власником (співвласниками) іншій особі, що здійснює розподіл обсягів комунальної послуги, у спосіб, передбачений договором. Виконавець періодично, не менше одного разу на рік, проводить контрольне зняття показань вузлів розподільного обліку/приладів - розподілювачів теплової енергії у присутності споживача або його представника».

В разі ненадання показань відповідного вузла обліку виконавцем комунальної послуги протягом трьох місяців приймається середньодобове споживання таким споживачем відповідної комунальної послуги за попередні 12 місяців (для послуг з теплопостачання - за середнім споживанням попереднього опалювального періоду). У разі відсутності інформації про показання вузлів обліку після закінчення тримісячного строку виконавець комунальної послуги зобов’язаний здійснювати розрахунки з такими споживачами як із споживачами, приміщення яких не оснащені вузлами розподільного обліку.

Для уникнення непорозумінь в нарахуванні плати за надання послуг з теплопостачання та постачання гарячої води просимо мешканців будинків самостійно надавати показання вузлів обліку теплової енергії (в опалювальний період) та гарячої води (щомісячно) до 29 числа.

Контактні телефони: 773-206, 773-200, 050-438-9286

Автовідповідач для голосових повідомлень: 773-220

Електронна пошта: kontrol@teplo-dkp.lutsk.ua

Лише у формі SMS: 050-486-9841, 050-486-9842, 067-332-4115, 050-438-9909, у форматі: адреса та фактичний показник у м3 або Гкал (ГДж, МВт/год).

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися