Дітям Любомля подарували майданчик для міні-футболу
Волинь

Дітям Любомля подарували майданчик для міні-футболу

27 червня 2018, 13:51
0
0
Сподобалось?
0

Справжній подарунок отримала Любомльська міська школа № 2 у рік свого 80-річчя:  тут відкрили майданчик зі штучним покриттям для міні-футболу, -пише Кордон.

Поява такого об’єкта — результат  спільних зусиль народного депутата Івана Крулька, керівників і депутатів районної та міської влади, батьків. Загальна кошторисна вартість майданчика — півтора мільйона гривень. Половина цієї суми — кошти Держбюджету, решту рівними частинами було виділено з бюджетів району і міста. Окрім того, 50 тисяч гривень районна рада виділила на виготовлення проектно-кошторисної документації.

Вдячна дітвора підготувала для учасників невеличкий концерт та флеш-моб. Опісля гості зробили символічні перші удари по м’ячу, давши таким чином своєрідний старт турніру — Кубку Любомльської ЗОШ № 2, який віднині регулярно проводитиметься тут.

До речі, майданчик біля міської ЗОШ № 2 — третій в районі, який має штучне покриття. Незабаром подібний об’єкт мають відкрити у селищі Головне, окрім того в Любомлі тривають роботи зі спорудження спорткомплексу зі штучним покриттям, де, окрім футбольного майданчика, будуть бігові доріжки: стометрівки і колові (250 м), яма для стрибків у довжину, універсальний майданчик, на якому можна буде грати у волейбол, баскетбол, бадмінтон.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися