Шацькі лісівники працювали над покращенням іміджу туристичного краю
Волинь

Шацькі лісівники працювали над покращенням іміджу туристичного краю

3 липня 2018, 16:52
0
0
Сподобалось?
0

Керівниця Шацької ОТГ подякувала лісівникам за результативну роботу над покращенням іміджу туристичного краю.

У День Конституції України, коли на центральному стадіоні смт Шацьк відбувався фінал футбольного лісівничого чемпіонату, зі словами вдячності до всього колективу волинських лісівників та ДП «Шацьке УДЛГ» зокрема звернулася виконуюча обов’язки голови Шацької ОТГ Людмила Цевух. Про це повідомляє Район.Шацьк. 

Людмила Степанівна зазначила, що результат праці волинських лісівників останнім часом все частіше можна побачити не лише у лісі. Небайдужість до життя місцевих громад, яка вже стала символом роботи працівників лісової галузі, у підсумку виливається новоствореними зеленими зонами, по-сучасному облаштованими місцями відпочинку, дитячими майданчиками, облаштованими територіями у містечках та селах.

Керівниця ОТГ звернулася зі словами вдячності до всіх лісівників краю та оголосила подяку начальнику Волинського ОУЛМГ Олександру Кватирку, зазначивши, що саме він задає відповідний тон у роботі.

«За допомогу у розбудові Шацької ОТГ, її інфраструктурних підрозділів, створення парків, скверів, рекреаційно-відпочинкових зон, зразкове ведення лісівництва, допомогу соціальним категоріям населення, освітньо-просвітницьку діяльність щодо збереження природних багатств краю, популяризацію зеленого туризму та створення позитивного іміджу Шацького краю на рівні держави», – йдеться у тексті Подяки, яку Людмила Цевух від імені громади окремо вручила директору ДП «Шацьке УДЛГ» Андрієві Самолюку.

Лісівники поставили лавочки для уболівальників та облаштували решту території.

 
 
 
Лісівники поставили лавочки для уболівальників... 
...та облаштували решту території

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися