У Володимирі –Волинському  розпочнуть будувати сміттєвий полігон
Волинь

У Володимирі –Волинському розпочнуть будувати сміттєвий полігон

6 липня 2018, 16:33
0
0
Сподобалось?
0

5 мільйонів  гривень – на будівництво полігону твердих побутових відходів у Володимирі-Волинському. Народний депутат Ігор Гузь ініціював виділення цієї суми з Фонду охорони навколишнього природного середовища для продовження будівництва третьої черги у місті, -повідомляє прес-служба народного депутата.

  У середу, 4 червня,  на засіданні Кабміну розглянули питання про часткове фінансування будівництва цієї карти полігону. Наразі кошти – на погодженні в міністерстві фінансів.

У Володимирі-Волинському не перший рік існує проблема з відкриття нової черги полігону твердих побутових відходів. Географічно полігон твердих побутових відходів знаходитиметься на території П’ятиднівської сільської ради. Загальна вартість усього будівництва цієї черги, згідно з кошторисом, близько 12 мільйонів гривень. Місто даватиме свою частку в розмірі 10% співфінансування.

За словами першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука, на «сьогодні черга, яка є неповністю заповнена, поки що забезпечує місто, але треба дивитися на багато років вперед. Ми працюємо над тим, щоб сміття сортували, і щоб були відповідні сортувальні лінії.  Сам проект з будівництва цієї черги полігону розробили ще торік».

Керівництво міськради сподівається, що за півтора місяця проведуть тендер, а протягом цього і наступного років повністю реалізують цей проект у Володимирі-Волинському.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися