Волинський Фаберже отримав сертифікат з Мілана за виставку своїх робіт
Волинь

Волинський Фаберже отримав сертифікат з Мілана за виставку своїх робіт

6 липня 2018, 18:00
0
0
Сподобалось?
0

Унікальні вироби з яєчної шкарлупи відомого волинського майстра Анатолія БОЙКА знають не тільки в Україні, а й поза її межами. Черговим доказом цього є сертифікат із сонячної Італії, який житель Володимира-Волинського отримав за презентацію своїх виробів у Мілані. Посприяла цьому Українська діаспора, яка допомогла з виставкою, -пише Володимир media.

До слова: Володимир-Волинського художника-дизайнера Анатолія Бойко дедалі частіше називають волинським Фаберже та майстром на всі руки, і не дарма, адже різноманіття його робіт вражають своєю унікальністю. Народний умілець народився на Тернопільщині. Закінчив Дубенське професійно-технічне училище, за професією різьбляр по дереву. Самотужки опанував 14 видів мистецтв, розробив власні стилі, матеріали та техніки. У його руках природний матеріал перетворюється у неповторні мистецькі витвори.

Аналогів деяких його  робіт не побачиш ні в Україні, ні в Європі. Тут знайдеш найкращі приклади живопису, графіки, різьби по дереву та яєчній шкарлупі, хаотичної вишивки та в’язання,  коренепластики, соломоплетіння, роботи з бамбуку, бересту, лози, шкіри, скла, гіпсу та каменя. Колекція мережевих яєць особливо вражає – делікатна неповторна ювелірна робота, від якої віє справжньою добротою на світлою енергетикою, -розповідає про майстра Буг.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися