Як у Луцьку борються з підтопленнями?
Волинь

Як у Луцьку борються з підтопленнями?

8 липня 2018, 15:41
0
0
Сподобалось?
0

Уже декілька днів на проспекті Соборності тривають ремонтні роботи. По вулиці активно встановлюють зливові решітки. Ця територія поблизу РАЦСу найбільше страждає від підтоплень під час літніх злив. Про це йдеться в сюжеті 12 каналу.

Їх на проспекті Соборності встановлять десять. Ще декілька штук розмістять на вулиці Конякіна поблизу Риббази, на перехресті вулиць Кравчука і Воїнів Інтернаціоналістів та на вулиці Ветеранів. Директор департаменту ЖКГ каже: це плановий ремонт, який входять у загальний комплекс робіт із запобігання паводкам. Затвердили його на початку року. Загалом на встановлення зливових решіток витратять близько 200 тисяч гривень.

Вісімнадцятого червня внаслідок негоди в Луцьку стався транспортний колапс. Частину міста накрила потужна злива. Каналізація у 33 мікрорайоні не впоралась із таким сильним потоком води, тож вулиці затопило. Через це на декілька годин рух транспорту в місті був паралізований. Також через негоду постраждала частина будівель, із яких воду довелось відкачувати.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися