Купальські вечорниці у Луцькому зоопарку: море емоцій та позитиву (фото)
Волинь

Купальські вечорниці у Луцькому зоопарку: море емоцій та позитиву (фото)

8 липня 2018, 20:49
0
1
Сподобалось?
1

Луцький зоопарк уже давно перестав бути просто зоопарком – це найулюбленіше місце відпочинку лучан. Директор зоопарку Людмила Денисенко готують особливі сюрпризи для своїх друзів та відвідувачів на різноманітні свята, вкладаючи у цю справу душу. Так уже традиційно у липні, 6 числа та у ніч на Івана Купала тут відбуваються купальські вечорниці. Цьогоріч вони були особливо яскраві. Для дітей та дорослих відбувалися цікаві майстер класи з плетіння віночків, джинсових браслетів, виготовлення лялечок, майстрині прикрашали руки дітлахів аквагримом.

Також малеча залюбки долучилася до приготування смаколиків для мешканців звіринця. А пізніше фруктові шашлички й підвісні «гірлянди» з ананасами, абрикосами, яблуками та солодким перцем використали для показового годування мав і єнотів.

Також у програмі було бульбашкове шоу від Art Project, кріо-шоу, сюрпризи від Карамболь Студіясвята, нічна екскурсія зоопарком, показове годування тигрів та левів, частування кулішем, чаєм та глінтвейном. Протягом усього свята також відбувався цікавий квест, переможці якого отримали цінні подарунки. Для дітей також були традиційні купальські ігри – у платочок та забава з линвою.

Дорослі ж мали змогу пострибати через купальське вогнище поодинці та парами. Завершилося свято шикарним фаєр-шоу від театру вогню «Fire Dance».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися