Офіційна зарплата волинян-6 тисяч гривень
Волинь

Офіційна зарплата волинян-6 тисяч гривень

9 липня 2018, 11:05
0
0
Сподобалось?
0

Працівникам Волині, з якими працедавці перебували у трудових відносинах повний 1 квартал,  виплатили майже мільярд - 966 мільйонів гривень легальної зарплати. Від активної позиції громадськості в питанні  детінізації  доходів громадян виграє держава та громади, що отримуватимуть належні кошти для розвитку. На цьому наголосив на  засіданні Громадсько-консультативної ради платників податків  заступник начальника ГУ ДФС у Волинській області Богдан Шинкарчук, -повідомляє прес-служба ГУ ДФС в області.

 «Зарплату понад 6 тисяч гривень згідно з  офіційно поданою звітністю, виплачує 1075 працедавців, або майже 18 відсотків. Більше половини працедавців Волині виплачує зарплату в розмірі від мінімальної до 6 тисяч гривень. Майже дві тисячі працедавців , або кожен третій, звітуються про виплату зарплати менше мінімального розміру», - розповів Богдан Шинкарчук.

 «Фахівці ДФС вживають весь передбачений комплекс заходів у напрямку легалізації доходів громадян, оскільки саме податок на доходи фізичних осіб є бюджетоутворюючим для територіальних громад та займає значну частку надходжень держбюджету», - звернув увагу учасників засідання Богдан Шинкарчук.

Довідково: у 2018 році  до комісій при держадміністраціях та органах місцевої влади спрямовано матеріали щодо 2066 СГД,  за участю представників ДФС заслухано 178 СГД, 172 з яких підвищили рівень виплати заробітної плати. До бюджету додатково сплачено 395 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб.

Крім того,  в податкових органах протягом 2018 року заслухано  1520 СГД. Як результат, 1468 податкових агентів або 96 відсотків від заслуханих підвищили рівень виплати заробітної плати, до бюджету додатково сплачено 3569,7 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися