Представників волинських ОТГ навчають, як залучити івестора в громаду
Волинь

Представників волинських ОТГ навчають, як залучити івестора в громаду

10 липня 2018, 16:05
0
0
Сподобалось?
0

У Волинському Центрі розвитку місцевого самоврядування відбувається тренінг «Економічний розвиток в ОТГ. Залучення інвестицій».

Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України. 

Директор Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Анатолій Пархом’юк у вітальному слові наголосив, що період жнив перегукується із роботою в об’єднаних громадах Волині. Мовляв, те, що посадили раніше, те і зійде. Очільник Центру додав, що громадах потрібно навчитися розраховувати на власні сили. «Місцевий економічний розвиток - ваша прерогатива», - зауважив він. Він закликав представників громад долучатися до різноманітніх проектів, зокрема, розвиткових. «Ви повинні самі сприяти розвитку власних територій», - резюмував Пархом’юк.

Радник з регіонального розвитку Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Петро Гоцалюк розповів про конкурентоспроможність території, а ось начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва Маневицької РДА Надія Савчук детальніше обговорила із присутніми які форми інвестицій мають значний вплив на розвиток територій. А під час обговорення  інвестиційної нерухомості значну увагу приділили технічним, економічним та правовим аспектам у цій сфері.

Під час тренінгу обговорили питанння місцевого економічного розвитку, прямих іноземних інвестицій, створення сприятливого інвестиційного та бізнесового клімату в ОТГ, спеціальні інституції з залучення ПІІ в Україні, світову практику, інвестиційну нерухомість, міжмуніципальне співробітництво, розробку спільних інвестиційних пропозицій, пошук ідей тощо.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися