Майже 100 млн грн отримала Волинь на Нову українську школу
Волинь

Майже 100 млн грн отримала Волинь на Нову українську школу

18 липня 2018, 13:20
0
0
Сподобалось?
0

1 вересня стартує реформаторський освітній проект «Нова українська школа». Для  Волині  на його реалізацію з державного бюджету виділили кошти в сумі 97,379 млн грн. Зокрема, для початкової школи - майже 54 млн грн, для інклюзивної освіти - понад 11 млн грн, для осучаснення і оснащення шкіл - 32,5 млн грн. Про перебіг запровадження реформи йшлося  під час всеукраїнської селекторної наради, -інформує прес-служба ОДА.

Кабінет Міністрів України затвердив велику освітню субвенцію, яка пішла на місця ще у кінці квітня цього року: 998 млн грн, які повинні бути скеровані на закупівлю обладнання та меблів для нової української школи. Натомість 386 млн грн передбачено на підвищення кваліфікації вчителів, 163 млн грн - на додаткове придбання техніки для початкової школи, 272 млн грн - на підручники для першого класу, а 48,5 млн грн - на методичну літературу.

Кошти розподіли і забезпечили співфінансування з місцевих бюджетів як цього вимагає постанова Уряду: 10 % для району та ОТГ, 30% для міста. Тож нині в області тривають тендерні процедури.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися