Традиційний фестиваль «Червона калина» відбувся у  Ковельській колонії
Волинь

Традиційний фестиваль «Червона калина» відбувся у Ковельській колонії

18 липня 2018, 15:30
0
0
Сподобалось?
0

У Ковельській виховній колонії відбувся XXVII фестиваль серед засуджених «Червона калина». Естафету фестивалю і його атрибути передав начальнику установи Івану Абрамчуку представник Кременчуцької колонії. Лейтмотивом фестивалю були слова поетеси Ліни Костенко «Коли в людини є народ, тоді вона уже людина». Про це повідомляє Район Ковель з посиланням на  начальника служби у справах дітей Жанну Вельму.

Завідувач клубу Оксана Мизовець спільно з вихованцями та художніми колективами міста підготували програму, в якій поєдналися минуле та сучасне, драма та комедія. Театралізовані постановки історичного роману Ліни Костенко «Маруся Чурай» та «Сповідь», літературно-музичні композиції патріотичного характеру.

Журі визначило переможців. Дипломи отримали кращі виконавці у номінаціях: «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво», «Хореографічне мистецтво», «Театральне мистецтво» та «Літературна творчість».

Юнакам були вручені паспорти, картки платників податків, а одному з вихованців пощастило, оскільки він одержав документ про умовно-дострокове звільнення.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися