Загиблим на Сході лучанам пропонують  присвоїти почесні звання
Волинь

Загиблим на Сході лучанам пропонують присвоїти почесні звання

19 липня 2018, 13:00
0
0
Сподобалось?
0

У Луцькій міській раді хочуть присвоїти звання «Почесний громадянин міста Луцька» загиблим учасникам антитерористичної операції на сході України. Про це йшлося у четвер, 19 липня, під час засідання постійної комісії міськради з питань комунального майна та приватизації, -пише Волинська правда.

Начальник відділу кадрової роботи та нагород Луцькради Віра Гудима повідомила, що до міськради з проханням звернулися луцькі сім’ї загиблих учасників АТО, які свого часу об’єдналися в громадську організацію «Надія». Вони пропонують присвоювати почесне звання усім військовим лучанам, які загинули під час проведення антитерористичної операції на сході держави та померлим атовцям. «Медалі та диплом будуть вручені членам родин загиблих та померлих», – зазначила Віра Гудима.

Члени комісії підтримали такий проект рішення. Остаточно це питання розглянуть під час чергової сесії Луцької міської ради.

Як інформує міськрада, згідно з регламентом, звання почесний громадянин міста Луцька може отримати тільки одна особа протягом року. Якщо відбудеться  присвоєння почесного звання загиблим Героям, то у 2018 році  цього звання не зможе отримати народний артист  Валерій Маренич.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися