У Гірниках згоріла хата
Волинь

У Гірниках згоріла хата

19 липня 2018, 19:22
0
0
Сподобалось?
0

Пожежа сталася вночі 8 липня. Загорівся житловий будинок Світлани Троць, 1958 року народження. Без даху над головою залишилась не тільки вона, а й її син, донька та двоє внуків.

На пожежу приїхало дві пожежних команди з Ратного та місцева із села Гірники. Та вогонь знищив хату і все майно. Дякувати Богові, усі живі, хоча за життя внучки, 11-річної Христини, яка добряче надихалась диму, боролися медики реанімаційного відділення центральної районної лікарні. А на той час у хаті було ще двоє внуків, які гостювали у бабусі, – з палаючого будинку їм довелося вискакувати через вікно. На щастя, Світлана Іванівна прокинулася і побачила, що в хаті світла немає. Коли ж зрозуміла, що будинок горить, розбудила всіх…

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електропроводки.

Світлана Іванівна – багатодітна мама, має почесне звання «Мати-героїня». Вона – вдова, колишня бухгалтер сільської ради. Односельчани, друзі та знайомі разом з рідними погорільців відразу взялися розчищати згарище. Жінки пішли просити допомогу для потерпілих. Не залишився осторонь і голова Гірниківської сільської ради та весь колектив.

Вирішили зводити нову хату. У селі сподіваються, що відгукнуться на біду їхньої односельчанки й інші жителі району. Як кажуть, краще зроби добро іншим, щоб лихо тебе обійшло. А добро вертається сторицею…

Гроші можна переказати за такими реквізитами: Ощадбанк: Ратнівське ТВБВ № 10002/070 МФО 303398, код ЄДРПОУ 09303328, № карткового рахунку 26259000127929 на ім’я дочки потерпілої Оксани Василівни Троць.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися