У Луцьку немає куди розселити льотчиків з Криму
Волинь

У Луцьку немає куди розселити льотчиків з Криму

1 серпня 2018, 12:51
3
0
Сподобалось?
0

Триває передислокація та переведення з Миколаєва до Луцька 204 Севастопольської бригади тактичної авіації імені Покришкіна. Уже з вересня підрозділ повноцінно має функціонувати на Волині. Але досі не вирішено питання розселення сімей військовослужбовців. Понад двісті родин ще не мають житла. Цю проблему обговорили у вівторок на нараді у голови Волинської облдержадміністрації Олександра Савченка. Частину безквартирних авіаторів тимчасово можуть розселити у готелі «Світязь» у Луцьку.

Тим часом вчора на Луцький військовий аеродром почався переліт бойової та навчальної техніки вищезгаданої бригади тактичної авіації.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Анастасия
    Анастасия

    Зачем писать глупые статьи??? Никто никому не нужен в этом Луцке. Военные с семьями брошены на произвол судьбы (цены на жилье заоблачные, "подъемные" аннулированы), да еще в придачу получили руины, а не аэродром. Триста военных оказались "за бортом", лучше бы остались в Крыму - и работа была бы и жильем обеспечены были бы. На хрена была рваться в такую страну, где тебя выкинули в итоге на помойку...

    1 серпня 2018, 14:04
    Відповісти
  • nata
    nata

    це коментар не війсьrjвозобов"язаного, який давав присягу на вірність країні, а боягуза, який звик користуватися благами усіма за дарма. В країні війна. Будьте добрі виконувати свій прямий обов"язок! як лікарі, вчителі, духівники і ті ж військові у Луцьку. Я теж хочу квартиру на халяву від держави. Але ж не дають. Халяви нема. Заробляйте. Або із зарплати, або подвигами в ім"я держави. Обирати професію льотчика ні Луцьк, ні Україна вас не заставляли. Майте мужність!

    1 серпня 2018, 18:07
    Відповісти
  • Анастасия
    Анастасия

    Ах да, еще забыла написать о гостеприимстве лучан))) Ищем жилье в аренду, разговариваем на русском языке (уж извините нас), и в ответ слышим только - "Понаехали сепаратюги". Так что прежде, чем обвинять военных, начните со своей культуры общения.

    2 серпня 2018, 10:50
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися