На Волині розслідують факт розбещення у дитячому притулку
Волинь

На Волині розслідують факт розбещення у дитячому притулку

3 серпня 2018, 14:59
0
0
Сподобалось?
0

Поліція отримала повідомлення про те, що у дитячому притулку в Рожищенському районі персонал закладу застосовує до вихованців фізичне насильство. Інформація надійшла до правоохоронців за результатами планової перевірки закладу Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини.

Вчора поліція розпочала кримінальне провадження за даним фактом, а також за неналежне виконання службових обов'язків працівниками притулку щодо охорони життя та здоров'я неповнолітніх, що спричинило істотну шкоду здоров'ю (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 125, ч. 1 ст. 137 КК України).

Водночас одна з неповнолітніх вихованок написала заяву про вчинення розпусних дій щодо неї одним із працівників закладу. За цим фактом відкрите окреме провадження за ч.2 ст. 156 КК України. Про це інформують у прокуратурі Волинської області.

Наразі директора закладу відсторонили від обов’язків. На місці працюють правоохоронці та служба у справах неповнолітніх. Проводяться медичні огляди дітей.

Поки що ситуація неоднозначно, адже може мати місце звичайний бунт непростих підлітків, які таким чином намагаються насолити персоналу, з яким мали конфлікти.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися