Ситуація з  автостанцією у Луцьку
Волинь

Ситуація з автостанцією у Луцьку

6 серпня 2018, 16:50
0
0
Сподобалось?
0

Інформація щодо припинення роботи автостанції у Луцьку не відповідає дійсності, -повідомляє прес-служба Нацполіції в області.

Сьогодні (6 серпня) на офіційному сайті ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» з’явилася інформація про те, що автовокзал № 1 у Луцьку із 15 години 6 серпня припиняє  роботу через конфлікт із підприємцем. Така ж інформація поширилася  і на інших інтернет-виданнях.

На місце виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції. Правоохоронці з’ясували, що між адміністрацією автостанції та підприємцем триває конфлікт з приводу оренди землі. Із правової точки зору цей конфлікт вирішується у площині цивільно-правових відносин. Установа працювала та працює у звичному режимі, перебоїв у роботі автостанції не має.

Свою позицію щодо подій поблизу автостанції №1 висловила Луцька міська рада.  За інформацією її прес-служби міська рада та департамент муніципальної варти не мають жодного відношення до нібито встановлення будь-яких тимчасових споруд за  адресою автостанції. Працівники департаменту муніципальної варти жодним чином не пов’язані з подіями, що там відбуваються. Факту встановлення незаконних тимчасових споруд або інших об’єктів зафіксовано не було. Ніякої допомоги у заїзді будь-якої техніки ПрАТ «ВОПАС» або іншим суб’єктам господарювання не надавали.

Станом на 14:00 годину до департаменту муніципальної варти за ордером на проведення земляних робіт на вулиці Конякіна, 39 ніхто не звертався.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися