Волинь прощається із загиблими на Сході земляками
Волинь

Волинь прощається із загиблими на Сході земляками

11 серпня 2018, 15:35
0
0
Сподобалось?
0

Панахида за загиблим 26-річним старшим розвідником 14-ї ОМБ Андрієм Єлістратовим із Луцька відбулася у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору. Траурний кортеж із тілом солдата 28-ї ОМБ Сергія Цепуха із села Видерта Камінь-Каширського району на прохання родини після молитви біля входу до храму вирушив у рідне село військовослужбовця.
Андрія Єлістратова поховали на міському кладовищі у селі Гаразджа на Алеї почесних поховань. 26-річний військовослужбовець із Луцька, старший розвідник 14-ї ОМБ Андрій Єлістратов загинув на Луганщині, поблизу Попасної, у автомобілі, який із Волині привезли волонтери. В авто 8 серпня з протитанкової ракети влучили сепаратисти, в результаті чого юнак отримав травми не сумісні з життям.

Солдат 28-ї ОМБ Сергій Цепух із Видертої Камінь-Каширського району вночі 10 серпня поблизу Мар'їнки. Боєць чергував на спостережному пункті. Куля потрапила йому в обличчя.

У зв'язку з трагічними подіями на Волині оголосили дні жалоби та обмежили будь-які розважальні заходи: у Луцьку – протягом 11 серпня,  у  Камінь-Каширському районі - 10–12 серпня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися