Волинські лісівники сильні у спорті
Волинь

Волинські лісівники сильні у спорті

13 серпня 2018, 11:08
0
2
Сподобалось?
2

Профспілки лісового господарства після десятирічної паузи відновила спортивні змагання серед працівників підприємств. Обласний етап змагань відбувся  в суботу, 11 серпня, на стадіоні селища Голоби Ковельського району, -інформує прес –служба ВОУЛМГ.
Нелегкі силові вправи засвідчили: на підприємствах галузі працюють фізично загартовані чоловіки. В армспорті сильнішим себе зарекомендував Валерій Козлюк з Турійського лісгоспу. Друге місце посів Роман Костючик з державного підприємства “Ратнеагроліс”. Третє – Вадим Дяк з державного підприємства “Камінь-Каширське лісове господарство”.
У гирьовому спорті переможні місця розділилися: перше місце здобув Василь Панасюк з Поліського лісгоспу. Друге – Василь Веремейчик з Любешівського лісомисливського підприємства. Третє – Святослав Панасюк – з Маневицького держлісгоспу.
У штовханні колоди вправнішими за своїх колег виявилися Микола Сахарук з ДП “Городоцьке ЛГ” (І місце), Андрій Лісовецький з ДП “Маневицьке ЛГ” (ІІ місце) та Анатолій Бортник з Прибузького лісгоспу (ІІІ місце).
У конкурсі з метання гирі перемогу здобув Володимир Калінчук з Ратнівського лісомисливського підприємства. Друге місце посів Леонід Швай з ДП  “Камінь-Каширськагроліс”. Віталій Пронцевич з Колківського лісгоспу здобув третє місце.
Справжніми силачами під час найазартнішого та найвидовищного конкурсу з перетягування линви себе показали працівники Турійського лісгоспу. Колектив Старовижівського лісгоспу отримав друге місце. Третю сходинку посіли лісівники з Ратнівського лісомисливського підприємства.
У загальнокомандному заліку перемогу в спортивних змаганнях виборола команда державного підприємства “Маневицьке лісове господарство”. Друге місце присуджено команді Турійського лісгоспу. Третю сходинку здобули працівники держпідприємства “Поліське лісове господарство”.
Переможцям   вручили найсильнішим та найспритнішим спортсменам заслужені нагороди – грамоти, медалі та,  грошові премії.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися