15 пасічників Ковельського району отримають дотацію
Волинь

15 пасічників Ковельського району отримають дотацію

16 серпня 2018, 14:23
0
0
Сподобалось?
0

15 150 грн., з розрахунку 50 грн. за бджолосім’ю, отримають 15 пасічників Ковельського району з районного бюджету, -повідомляє прес-служба райдержадміністрації.

Ця виплата щорічна і  регламентується Порядком надання та використання коштів районного бюджету на виплату дотації пасічникам за одну бджолосім’ю. До управління регіонального розвитку надійшли відповідні документи від 15 - ти пасічників району із сіл Дроздні, Воля Любитівська, Грушівка, Гончий Брід, Перковичі, Білашів, Воля Ковельська, Тойкут, де загалом утримується 383 бджолосім’ї. За рішенням комісії усі 15 бджолярів району включені до реєстру фізичних осіб на отримання дотації з районного бюджету. Загальний розмір дотації становить – 15 150 грн., з розрахунку 50 грн. за  бджолосім’ю.
  Щодо бджолярів, які здійснюють свою господарську діяльність на території населених пунктів, що увійшли до складу об’єднаних територіальних громад, то варто зазначити, що виплата дотації за утримання бджолосімей здійснюється на підставі Програм та Порядків підтримки галузі АПК, що діють в громадах.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися