Ковельські десятикласники написали сценарій про «бурштиновий клондайк»
Волинь

Ковельські десятикласники написали сценарій про «бурштиновий клондайк»

16 серпня 2018, 14:34
0
0
Сподобалось?
0

Учні 10-В класу ЗОШ №10 міста Ковеля разом зі своїм класним керівником Віталієм Волосюком написали сценарій до телесеріалу під назвою «Прокляття жовтого дракона» та відправили його на конкурс, оголошений в травні цього року медіахолдингом «1+1», -повідомляє прес-служба міської ради.

Ідея фільму сподобалась журі і сценарій  пройшов перший тур творчих змагань. Аби сценарій фільму потрапив у фінал, потрібно зібрати якнайбільше голосів. 

 Події фільму відбуваються на Поліссі в «бурштиновому клондайку» України в любовному, драматичному та детективному стилі. 

Молодого перспективного вченого НДІ, Вадима, для втілення своєї наукової роботи направляють в його рідний Поліський край, в якому не був понад 12 років. За цей час «бурштинова мафія» заради збагачення перетворила природу у «місячний пейзаж». Його родич, Ігор, знайшов великий унікально-цінний самородок бурштину, всередині якого знаходиться тварина, подібна до дракона. Про знахідку дізнається «бурштинова мафія», яку очолює міський голова та китайський мільярдер, який обожнює бурштин. Бандити жорстоко б'ють Ігоря і калічать одного з його синів. Перед смертю Ігор відкриває таємницю Вадиму, це змінює його життя та світогляд. 

Ідею щодо копачів бурштину взяли з реальних подій на Волині, які свого часу були описані в одній із місцевих газет. Звичайно, сюжетні лінії створювали, покладаючись на власну фантазію та творчі здібності. 

Володар першого місця отримає реалізацію ідеї. Друге місце у номінації «X-серіали» - це просування і підтримка формату серіалу на міжнародному ринку з метою продажу. Володар третього місця отримає безплатне навчання у Вищій школі Media & Production за обраним напрямком. 

 Проголосувати за ідею серіалу «Прокляття жовтого дракона» можна за посиланням: https://media.1plus1.ua/pitching/work/662/. Голосування триватиме до 17 серпня.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися