Волинські діти Героїв АТО відпочивають в Австрії
Волинь

Волинські діти Героїв АТО відпочивають в Австрії

20 серпня 2018, 10:05
0
0
Сподобалось?
0

5 юних волинян тиждень відпочиватимуть в  столиці Австрії разом із 15 дітками  полеглих Героїв з різних областей України. Про це волонтер Руслан Теліпський написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

У програмі реабілітаційного відпочинку дітей насичене дозвілля: відвідування розважальних парків, екскурсії, знайомство з австрійською культурою та національною самобутністю і ще багато інших цікавинок.

"Цей проект знову став реальністю завдяки безпосередньому патронату Посольства України в Республіці Австрія на чолі з паном Послом Alexander Scherba, культурним аташе Marina Nagaychuk та команди однодумців і меценатів! Варто зазначити, що такий табір проводиться вже не перший рік! І лише упродовж цього літа майже 100 діток полеглих бійців відпочивали у підніжжі Альп на запрошення федеральної землі Зальцбург! МдС також виражає щиру вдячність за співпрацю співорганізаторці даного проекту в Україні, керівнику ГО "Допомога дітям героїв" Olha Babichuk.

Дякуємо Наталія Ариванюк за чергові безплатні нотаріальні послуги для наших підопічних діток! Також висловлюємо подяку начальнику відділу транспорту Волинської ОДА Наталії Остапкович та керівництву транспортної компанії “Транспаксервіс” за сприяння у безплатному доїзді наших діток до Львова, а згодом і за трансфер на рідну Волинь на зворотньому шляху! А Natalia Baydan – за гарну дозвільну програму під час перебування у Львові!", - йдеться у дописі.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися