У Луцьку  співробітники ДСНС навчали дітей азам  рятувальника
Волинь

У Луцьку співробітники ДСНС навчали дітей азам рятувальника

27 серпня 2018, 10:15
0
0
Сподобалось?
0

26 серпня на території одного з торговельно-розважальних центрів  Луцька відбувся інтерактивний профорієнтаційний захід «Фестиваль професій», до якого долучилися співробітники ДСНС, -інформує прес-служба УДСНС в області.

Фахівці Служби порятунку розгорнули дві локації, на яких маленькі лучани та гості міста могли випробувати себе у ролі пожежних-рятувальників та піротехніків.

Діти, які цікавилися фахом рятувальника, приміряли елементи бойового одягу і спорядження та дізнавалися про призначення аварійно-рятувального обладнання, яким оснащено пожежний автомобіль.

Піротехніки  представили макети вибухонебезпечних предметів та елементи захисного спорядження. Діти, які обирали фах сапера, мали змогу приміряти бронежилет та захисну каску, а також дізнавалися про особливості проведення робіт із розмінування застарілих вибухонебезпечних предметів та могли ретельно розглянути макети боєприпасів.

Для учасників Фестивалю були також представлей інші професії: лікар, поліцейський, прикордонник, кухар, бухгалтер, банкір, артист, музикант, водій і навіть генеральний директор компанії. Мета проекту – допомогти дітям у професійному самовизначенні, сформувати усвідомлений підхід до вибору чи зміни професії у майбутньому, змінити стереотипне уявлення щодо різних професій. 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися