Сім’ї загиблого в АТО волинянина виділили 100 тисяч гривень
Волинь

Сім’ї загиблого в АТО волинянина виділили 100 тисяч гривень

28 серпня 2018, 17:39
0
0
Сподобалось?
0

З обласного бюджету сім’ї загиблого на сході військовослужбовця з Володимира –Волинського Василя Крищука видвлили 100 тисяч гривень. Про це повідомляє сайт Департаменту фінансів ОДА.

Департаментом фінансів облдержадміністрації підготовлене розпорядження голови облдержадміністрації від 23.08.2018 № 563 „Про розподіл обсягу субвенції з обласного бюджету для надання матеріальної допомоги в розмірі по 100 тис. гривень сім'ям загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції на сході України". Згідно з цим  Володимир-Волинському міському бюджету виділено 100 тис. гривень субвенції для надання матеріальної допомоги сім'ї загиблого на сході України Крищука Василя Юрійовича. Кошти у повному обсязі переказані місцевому бюджету.

Нагадаємо, Василь Крищук трагічно загинув на сході  біля населеного пункту Золоте від пострілу в серце 18 серпня. Без батька залишилося двоє синів. Син загиблого на Сході волинянина Василя Крищука на похоронах батька попросив понести біля труни прапор.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися