Арешт чотирьох земельних ділянок екс-заступника Луцького міського голови: таке рішення суду
Волинь

Арешт чотирьох земельних ділянок екс-заступника Луцького міського голови: таке рішення суду

30 серпня 2018, 19:04
0
0
Сподобалось?
0

Суддя Солом'янського районного суду міста Києва ухвалив рішення  накласти  арешт на чотири земельні ділянки екс- заступника Луцького міського голови  Олександра Рачкова, підозрюваного детективами НАБУ в пособництві в одержанні неправомірної вигоди суддею Шацького районного суду Волинської області Наталією Сушик,  повідомляє «Слово і Діло».

Детектив у клопотанні зазначав, що Рачков обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 368 КК України, тобто пособництво в отриманні суддею неправомірної вигоди у великому розмірі для себе за вчинення такою посадовою особою в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища.

Під час досудового розслідування детективи встановили, що заступнику міського голови  Луцька на праві приватної власності належать земельні ділянки площами 0,7533 га, 0,7896 га, 1,1455 га та 0,8076 га, розташовані у Волинській області, Ратнівському районі. В зв'язку з цим у Нацбюро просили накласти на землю арешт, оскільки судом може бути призначене Рачкову покарання у вигляді конфіскації майна, передбаченого санкцією ч. 3 ст. 368 КК України.

Суддя клопотання задовольнив і заарештував землю шляхом накладення заборони на її відчуження.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися