Горохівський шахрай  ошукав волинян на понад 400 тис. грн.
Волинь

Горохівський шахрай ошукав волинян на понад 400 тис. грн.

31 серпня 2018, 15:48
0
0
Сподобалось?
0

Волинські правоохоронці викрили  33-річного жителя Горохівського району, який ошукав волинян більш як на 400 тисяч грн. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції області.

 Підозрюваний з 2013 року під приводом позики отримував від жителів області гроші, які згодом витрачав на власний розсуд. Окрім цього, будучи фізичною особою-підприємцем, з грудня 2015 року до лютого 2016 року, використовував найману працю двох працівників на  обробці деревини в цеху без належного оформлення трудових відносин, чим порушив їхні права на соціальні гарантії з охорони та забезпечення належних умов праці.

 Загальна сума завданих матеріальних збитків потерпілим  становить понад 400 тис. грн..

 Слідчі оголосили волинянину про підозру у вчиненні 5 кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 190, ч. 2 ст. 190, ч. 3 ст. 190 (шахрайство вчинене у великих розмірах), ч. 1 ст. 172 (грубе порушення законодавства про працю) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

У слідства є обґрунтовані підстави вважати, що від дій підозрюваного постраждало значно більше осіб. Тому поліцейські звертаються до громадян – у випадку, якщо ви стали жертвою, вказаного чоловіка, чи володієте іншою важливою інформацією про підозрюваного, неодмінно зверніться в Луцький відділ поліції ГУНП у Волинській області за номерами телефонів +380954335437 або 102, чи за адресою: Луцьк вул. Грибоєдова, 2.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися