«Волинь» вдома нахапала голів від «Оболоні»
Волинь

«Волинь» вдома нахапала голів від «Оболоні»

3 вересня 2018, 04:48
0
0
Сподобалось?
0

Луцька «Волинь» після рекордно вдалого старту несподівано потрапила у кризу. Після розгромної поразки від «Дніпра-1» на виїзді з рахунком 0:5, підопічні Андрія Тлумака вдома крупно програли «Оболоні-Бровар». Якщо за перших п’ять матчів чемпіонату «Волинь» не пропустила жодного гола, то за останні дві гри у її ворота влетіло аж дев’ять м’ячів.

«Волинь»-«Оболонь-Бровар» – 2:4

Голи: 0:1 – Слободян (34), 0:2 – Деребчинський (62), 1:2 – Цюпа (73), 2:2 – Кожанов (84 – з пенальті), 2:3 – Шевченко (90), 2:4 – Ковбаса.

«Волинь»: 47. Когут, 32. Петько, 3. Сімінін (95. Курко, 68), 5. Горопевшек, 44. Неплях, 93. Цюпа, 7. Герасимюк – к (4. Болденков, 89), 8. Хагназарі (34. Климець, 71), 11. Коробка (10. Яковлєв, 59), 29. Кожанов, 89. Козьбан (20. Карпенко, 66).

«Оболонь-Бровар»: 1. Федорівський, 8. Гуськов (7. Островський, 68), 17. Деребчинський (77. Ткач, 89), 80. Єфремов, 16. Коваленко – к, 13. Мединський, 21. Покотилюк (6. Корнєв, 59), 19. Семенко, 10. Слободян (9. Ковбаса, 61), 11. Ульянченко (25. Шишка, 46), 5. Шевченко.

Не можна сказати, що луцькі футболісти не старалися реабілітуватися за принизливу поразку у Дніпрі. З перших хвилин «хрестоносці» досить наполегливо йшли вперед. Але, водночас, було помітно, що гості добре знають, як грати проти «Волині». Тож попереду у лучан мало що виходило. А ті кілька моментів, які вдавалося створювати, за відсутності якісного форварда, були змарновані. Гості були більш ощадливими до своїх моментів, й одна з контратак втілилася у гол Слободяна. Він безперешкодно забивав з лінії воротарського майданчика. До речі, розриви у центрі захисту були однією з ключових причин розгрому від «Дніпра-1». Перед походом у роздягальню Хагназарі і Козьбан на двох створили гольовий шанс, втім голкіпер «пивоварів» у цій ситуації розібрався.

По перерві «Волинь» спробувала перебудуватися й переломити хід гри. Двічі воротам «Оболоні» загрожував Кожанов. Здавалося, гол назріває. Однак карти «хрестоносцям» знову сплутав дальній удар Деребчинського зльоту. До нього голкіпер луцької команди Когут виявився зовсім неготовим, м’яч перелетів його і затріпотів у сітці – 0:2! «Волинь» влаштувала осаду воріт суперника, але позиційні атаки результати не давали. Надію на порятунок подарував лучанам Цюпа, який на 73-й хвилині скоротив розрив у рахунку до мінімуму класно виконавши штрафний. Буквально одразу інтригу знову міг поховати Островський, однак після його пострілу м’яч влучив у поперечину.

Хоча часу лишалося вже зовсім небагато, сюжет футбольного трилера у Луцьку лише набирав обертів. На 84-й хвилині зі гру рукою у штрафному майданчику гостей арбітр призначив 11-метровий. Його бездоганно реалізував Кожанов. За рівного рахунку «Волинь» пішла ва-банк, намагаючись вирвати перемогу, й пропустила ще двічі. З ударом Шевченка знову, здається, трохи не допрацював Когут, а ось четвертий гол гості розіграли до вірного й Ковбасі лишилося просто влучити у ворота з трьох метрів.

Єдиним позитивним моментом у цьому матчі можна назвати вихід на поле після тривалого відновлення від травми Андрія Яковлєва. Також до плюсів слід віднести й те, що наступний тур «Волинь» пропустить у зв’язку зі зняттям з чемпіонат ФК «Кобра». Лучани матимуть час заспокоїтися і все переосмислити до 15 вересня, коли на рідному «Авангарді» прийматимуть «Балкани».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися