У Ковелі виявили міні-завод з виготовлення алкоголю
Волинь

У Ковелі виявили міні-завод з виготовлення алкоголю

6 вересня 2018, 17:24
0
0
Сподобалось?
0

У Ковелі податкова міліція Волині спільно з працівниками управління контролю за обігом підакцизних товарів виявили «міні-завод», де масово виготовляли традиційний алкоголь, - інформує ГУ ДФС  в області.

Встановлено, що «підприємливий бізнесмен» в підвальному приміщенні одного з кафе м. Ковеля облаштував  незаконне виробництво традиційних алкогольних напоїв, зокрема, «Хріновуха», «Медовуха», «Вишнівка», «Клюковка», «Лімончелло» та пива без відповідних на те  дозвільних документів.

Фіскали детально зафіксували весь процес незаконного виробництва та реалізації такого алкоголю.  А також з’ясували, що протягом тривалого часу готова продукція власного виробництва  реалізовувалась через мережу розважальних закладів міста.

 З «міні-заводу» було вилучено близько 2 500 літрів водно-спиртової суміші, що використовувалася в процесі виготовлення спиртного та 100 літрів готових алкогольних напоїв в асортименті. Крім того, вилучено імпортне дороговартісне  обладнання, зокрема: циліндрично-конічні танки, варочний котел, фільтр-чан, які забезпечували масове виготовлення такої продукції.  Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 1,5 мільйона гривень.

На даний час вживаються заходи щодо встановлення всіх осіб, причетних до такої незаконної діяльності.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися