Гнідавський цукровий завод розпочав 60-тий сезон
Волинь

Гнідавський цукровий завод розпочав 60-тий сезон

10 вересня 2018, 17:50
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 10 вересня,  ПАТ «Гнідавський цукровий завод» розпочав прийом цукрових буряків. Про це повідомляє Департамент агропромислового розвитку ОДА.

 Голова правління підприємства  Ростислав Новосад наголосив, що розпочинається 60 ювілейний сезон. 2018 рік став рекордним за вкладеними інвестиціями, 170 млн.грн вкладено коштів інвесторів та власних в переобладнання заводу. Придбано преси глибокого віджиму та фільтр-прес. Завдяки новітньому обладнанню, що  впродовж 3 останніх років застосовується на підприємстві,  зменшилося  використання енергії.

Ккерівник аграрного відомства Юрій Горбенко зауважив, що  два потужних сільськогосподарських підприємства СГПП «Рать» - керівник Віктор Шумський та СГТзОВ «Городище» – керівник Анатолій Никонюк першими розпочали копання цукрових буряків  і привезли  їх на завод. В цих господарстві є новітня техніка для вирощування цукрових буряків і відповідно очікується гарний врожай. Також зауважив, що ПАТ «Гнідавський цукровий завод» буде представлений на Інстиційному бізнес- форумі «Волинь - Інвест 2018», що відбудеться 21 вересня  в Луцьку.

Голова наглядової ради заводу Ярослав Галькевич проінформував, що в  майбутньому планується придбати жомосушку та ряд приладів, завдяки яким скоротися використання енергії на 20 відсотків.  Водіям перших машин з цукровими буряками вручили символічні подарунки.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися