Волинські і Луганські освітяни  змагалися у туризмі
Волинь

Волинські і Луганські освітяни змагалися у туризмі

18 вересня 2018, 16:24
0
1
Сподобалось?
1

Понад 200 освітян - 27 команд з різних закладів освіти Волині, а також команда педагогів з Попаснянського району Луганської області  взяли участь в туристських змаганнях працівників освіти. Про це повідомляє прес-служба Волинського Центру туризму, спорту та екскурсій.

Впродовж трьох днів на березі озера Глухівське Старовижівського району команди змагались у трьох групах: серед працівників управлінь та відділів освіти, серед педагогів обласних, вищих та професійно-технічних закладів освіти та збірні команди вчителів міст, районів та об’єднаних територіальних громад.

За результатами всіх видів змагань перемогу серед управлінців здобула команда відділу освіти Ратнівської райдержадміністрації, друге місце посіла команда управління освіти Ковельської міської ради і третіми фінішувати представники управління освіти, молоді та спорту Володимир-Волинської міської ради.

В своїй групі лідерами стала команда Луцького педагогічного коледжу, а освітянам Старовижівського професійного ліцею вдалося випередити своїх колег із Шацького лісового коледжу імені В.Сулька.

Серед команд з числа педагогічних працівників закладів освіти області І місце здобула команда міста Луцька, ІІ місце посіли освітяни Старовижівського району, а замкнули трійку лідерів педагоги Камінь-Каширського району.

Окрім змагань, приємними спогадами залишаться вечори туристської самодіяльності, де колективи показували свою вокальну та художню майстерність, почуття гумору та відданість туристській справі, вміло поєднуючи її в своїй педагогічній діяльності.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися