Волинянин порізав і спалив 80-річницю бабусю
Волинь

Волинянин порізав і спалив 80-річницю бабусю

19 вересня 2018, 12:31
0
0
Сподобалось?
0

У лютому у селі Літин Турійського району п'яний чоловік вбив 80-річну місцеву пенсіонерку, завдавши їй 19 ножових ударів. Аби приховати сліди злочину, нелюд підпалив будинок з тілом жертви. 

Днями Ковельський міськрайонний суд виніс вбивці вирок. Чоловіков проведе за гратами 14 років, про це пише «ВолиньPost».

Вбивця – уродженець Ковеля. Сам він у суді розповів, що раніше допомагав своїй жертві у домашніх справах. Того він був п’яний. А ввечері, коли випивка закінчилася, вирішив піти до жінки й позичити гроші. Суд довів, що до будинку чоловік зайшов, вибивши двері.

Бабуся лежала в ліжку на кухні. Світло він не вмикав, оскільки з вулиці через вікно падало світло. За його словами, він попросив у бабусі гроші, однак вона не відповіла. Після цього вбивця взяв зі столу ніж та почав бити ним бабусю, пошкодивши легені, серце, аорту. Потім почав шукати гроші. Зрештою убивця вийшов з будинку, взяв оберемок соломи, який підклав під вхідні двері та підпалив. Коли тіло знайшли після пожежі, то воно було дуже обвугленим.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися